[ Over ]

In augustus 2004 is ESZA geboren. Na bijna 10 jaar lang met erg veel plezier een stoffenzaak gerund te hebben, heb ik het roer drastisch omgegooid en de switch gemaakt naar de damesmode, waar mijn hart lag en nog steeds ligt. Na een grondige verbouwing naar eigen idee en smaak, heb ik daar een stukje thuis willen maken voor mijn klanten. Juist in een dorp als Rijsbergen kwam dat erg goed tot z’n recht. Met vaak wisselende etalages, goede parkeermogelijkheden, een gemoedelijke en gezellige sfeer, ben ik nog steeds blij met de gemaakte switch.

Over ESZA kan ik uren vertellen, maar het lijkt me beter dat u zelf de uitdaging aangaat, om bij ons eens binnen te lopen. U kunt dan ervaren dat u echt als klant behandeld wordt. Waarom?
Omdat:

  • wij als ESZA team, volledig voor u klaar staan en luisteren naar uw wensen, zodat we samen een perfecte “match” kunnen vinden.
  • wij met heel veel zorg en aandacht al ruim een half jaar voor het seizoen de inkoop doen. Op deze manier anticiperen wij op de verwachte trends en wensen, om uiteindelijk een goed en passend samengestelde collectie, die wekelijks wisselt, in de winkel te hebben.
  • wij pas tevreden zijn als wij voelen dat u als klant zich prettig voelt in uw nieuwe outfit en u de winkel verlaat met nog meer zelfvertrouwen.
  • wij het als een uitdaging zien om onze klanten uit hun vaste “kleed”patroon te halen. Mensen blijven vaak te lang hangen in een bepaalde kledingstijl. Wij hebben als doel om u te laten zien dat een andere stijl ook – en mogelijk beter passend kan zijn en dat u zich daar ook heel prettig in voelt.

Dit alles gebeurt in een gezellige en ongedwongen sfeer onder het genot van een heerlijk kopje koffie.
Graag; “Tot ziens”