[ Over ]

Sylvia Hoogedeure-Verpaalen
Kledingzaak ESZA is uniek in haar soort. Eigenaresse Mirjam weet wat de klant wil én wat de klant belangrijk vindt, zij stemt haar assortiment hier feilloos op af. Zeldzaam goed is ESZA in het verbinden van haar klanten door haar oprechte, enthousiaste, creatieve en persoonlijke benadering en aandacht. Wil je écht met een originele outfit voor de dag komen die perfect bij je past? Dan is ESZA de plek om naar toe te gaan! Je hebt ruime keuze uit een moderne en mooie collectie kleding, van sportief tot chique. Mirjam weet wat bij jou past, vaak al veel eerder dan jijzelf door hebt….. Hartelijk welkom bij ESZA!

Anita Naalden
Ik vind ESZA een hele plezierige winkel, omdat het personeel vaak al weet wat je leuk vindt en wat bij jou persoonlijk past. Nooit opdringerig en altijd een zeer leuke collectie. Soms ga ik pas ’s middags naar de winkel als ik ’s avonds een feest heb en altijd is het dan nog gelukt om met een mooie creatie op het feest te verschijnen.  Dames ga zo door, groetjes Anita

Jose Roks
ESZA, dat is wat ik nodig heb! Altijd iets speciaals en toch heel gewoon. Ik kan zelf zo moeilijk een keuze maken en bij ESZA weten ze precies wat bij mij past. En of het nou alleen een shirt is, de reacties thuis zijn altijd erg prettig; “wauw mam, wat zie je er leuk uit”. En zo hoort het!

Hilda Bouw
Ik ken ESZA als gezellig, altijd een warm welkom en met ook nog een leuke collectie. Wat willen we nog meer? Door deskundig advies wordt je van top tot teen aangekleed. Het blijft me verbazen dat jullie precies weten hoe je iemand het beste aan kunt kleden. Veel keus, kleuren en dan afwerken met een sjaaltje of een leuke ketting. Zelfs je schoenen of laarzen kun je erbij kiezen. Onder het genot van een lekker bakje koffie, gezelligheid en deskundig advies ga ik altijd met een dik tevreden gevoel naar huis.

Chantal Oostvogels
Deze week weer een onwijs leuke jurk met bijpassend vest gekocht bij ESZA. Ik kan dit zowel zakelijk als meer casual, dus ook in het weekend, prima dragen. Annie had nog een leuke tip om net even anders te combineren. Weer gezellig en goed geholpen.  Hier word ik blij van.

Evelien Biemans
Als je bij ESZA de winkel binnenkomt, zie je een mooie en gezellige winkel! Je voelt je meteen op je gemak door het vriendelijke personeel. Daarnaast verkopen ze mooie merken, wordt je goed geadviseerd en van top tot teen aangekleed!

Helma Hessels
ESZA voor gezelligheid, waar aandacht hoog in het vaandel staat. Geen “winkel in / winkel uit”…  nee: gewoon ESZA voor de totale aankleding!!

Marianne Schlamann
Inmiddels koop ik al heel wat jaren mijn kleding bij ESZA. Dat is heel geleidelijk gegaan. Eerst eens één setje, dan eens wat losse kledingstukken. Ik kwam er al snel achter dat ik juist die complete sets zo prettig vind. Zo prettig dat ik tegenwoordig niet meer ga shoppen. Als ik iets nodig heb ga ik naar Mirjam. Ik geef aan wat ik zoek en zij bedenkt dan de leukste en verrassende sets. Vaak sets die ik zelf niet had kunnen samenstellen. De reacties op mijn outfits zijn ook altijd erg leuk. Zo leuk zelfs dat ik inmiddels al heel wat mensen naar ESZA heb doorverwezen.

Marjolein Kooijman
De kracht van ESZA is de persoonlijke benadering. Ze helpen je net zo lang zoeken met eindeloos geduld  tot je iets gevonden hebt , iets waarin je je prettig voelt, dat bij je past  en dat je leuk staat. Je kunt verrast worden door kleding die ze voor je uit zoeken(die je zelf niet zomaar had uitgezocht) en dan blijkt het je heel leuk te staan. ESZA heeft originele, verrassende, chique, sportieve en casual kleding en door hun persoonlijke benadering kom je altijd met iets leuks thuis.

Mirjam, ga zo door, ik kan echt genieten van de persoonlijke aandacht en jouw passie, zeker als ik dan weer met zo’n mooie set de winkel verlaat!

Mieke Roelands
Mooie winkel, leuke en betaalbare merken kleding. Vriendelijk, enthousiast, kundig en objectief personeel. Reden genoeg om regelmatig eens binnen te kijken en meestal met volle tassen buiten te komen.

Renata Utens
Winkelen in mijn eigen dorp dat is echt mogelijk in Rijsbergen. Maar ook voor de omliggende dorpen kun je hier goed terecht. Ik heb het hier over de hele leuke kledingwinkel ESZA, voor ieder wat wils en voor iedere portemonnee. Mirjam en haar team verrassen mij iedere keer weer met de leuke collectie en door hun super klantvriendelijkheid.

Saskia van den Broek
ESZA: in één woord TOP! Fijne winkel met een gezellige sfeer, enthousiaste en zeer behulpzame verkoopsters die precies weten welke kleding jou het beste staat en bij jou als persoon past en je hierdoor laten stralen! De kleding die ESZA verkoopt, is altijd gericht op de trends van dat moment en zeer kwalitatief!  Als ik langs ESZA rijd, dan moet ik altijd even spieken wat voor moois er nu weer in de etalage hangt!

Willemijn de Jongh
Een heerlijke dorpswinkel. Heel gewoon, gezellig en toch ieder seizoen een verrassende nieuwe collectie! Onder het genot van een kopje koffie kun je passen en worden er steeds nieuwe creaties en combinaties aangedragen. Ik kan altijd slagen bij Mirjam en haar meiden.