Historie
van esza

‘Van boerderij tot modezaak’

Graag neem ik je mee in het verleden van ons prachtige pand in het toffe dorp Rijsbergen. Waar het ooit begon als boerderij met koeien in de achtertuin en een tram voor de deur. Vervolgens was hier Bakkerij Frijters gevestigd. 

Bakkerij

1994, Het jaar dat we het pand kochten van Fam. Frijters, toenmalig Bakkerij Frijters.

Ik proefde de sfeer van het oude pand. Jawel….. dit voelde goed, hier wil ik graag mijn droom werkelijkheid laten worden. Zo gezegd zo gedaan, het pand gekocht en begonnen met een grondige verbouwing die ruim een jaar duurde. 

IMG_8011 3

Vervolgens opende ik in maart 1995 vol trots de deuren van ’T Stofnesje….!! Voelde me het gelukkigste mens ooit, “hier ga ik een succes van maken”……!

Vol passie, enthousiasme, gedrevenheid, energie en boordevol ideeën ging ik van start. En een succes was het, we verkochten stoffen, patronen, fournituren, maakte kleding op maat, elke avond naailes, gordijnen op maat, deden verstelwerk, altijd volop gezelligheid en leven in dat winkeltje…..Man Man….. 9 jaar verder, keihard gewerkt, veel geleerd en veel ervaring opgedaan, was het tijd voor de volgende uitdaging. 

Na wat wikken en wegen, vele gesprekken verder, de knoop door gehakt……Yesssss ik ga het gewoon doen, spijt achteraf wilde ik niet op mijn geweten hebben.

Zo gezegd en gedaan…. 13 Maart 2004 gingen de deuren van ’T Stofnesje definitief dicht om vervolgens……..

esza

21 aug 2004…… Wauw, een prachtige dag….. ESZA womansfashion is geboren.

De deuren gaan open……, vanaf dag 1 een Feestje. Ik weet het zeker, dit is mijn “Passie ten Top” !!

Jou als klant te mogen kleden in de mooiste outfit, dat is wat me echt gelukkig maakt. Samen kijken naar waar jij je lekker in voelt en het beste bij je past, met net even dat beetje extra, onder het genot van een bakje koffie.

Met vele wisselende collecties, ziet er de winkel wekelijks anders uit, vrijblijvend binnen lopen waarderen wij enorm, we willen onze klanten graag beter leren kennen om zo de inkoop van nieuwe collecties beter te verfijnen.

Tot snel….liefs Team ESZA

al 27 jaar en nog vele te gaan...

Kom vandaag 

gezellig langs!

Je bent altijd welkom om vrijblijvend langs te komen en gezellig een kopje koffie of thee te drinken. 

Laat je verassen!