OVER ONS

In augustus 2004 is ESZA geboren. Na bijna 10 jaar lang met erg veel plezier een stoffenzaak te hebben gerund, heb ik het roer drastisch omgegooid en de switch gemaakt naar de damesmode, waar mijn hart lag en nog steeds ligt.
Na een grondige verbouwing, naar eigen idee en smaak, heb ik de winkel als een stukje thuis willen maken voor mijn klanten. Juist in een dorp als Rijsbergen kwam dat erg goed tot z’n recht.
Met vaak wisselende etalages, goede parkeermogelijkheden, een gemoedelijke en gezellige sfeer, ben ik nog steeds blij met deze switch.

Over ESZA kan ik uren vertellen, maar het lijkt me beter dat je zelf de uitdaging aangaat, om bij ons eens binnen te lopen. Ervaar dan dat je echt als klant behandeld wordt!

MIRJAM

Hallo, ik ben Mirjam, eigenares van damesmodezaak ESZA. Al jarenlang ben ik bezig met mode en dit is echt mijn ding. Ik kan hier al mijn creativiteit en persoonlijkheid in kwijt. Met het openen van ESZA is mijn droom werkelijkheid geworden.

Het leuke van het vak is dat ik de hele dag omga met mensen en een band met hen opbouw. Hierdoor kan ik steeds beter op de wensen van de klant inspelen.

Het is mooi om te zien, dat de vrouw van nu het gelukkig heel belangrijk vind om er goed uit te zien. Het hoeft niet altijd duur te zijn om mooi te zijn, vaak zijn het juist nèt de kleine dingen die het hem doen. Als het maar klopt met de persoonlijkheid van jezelf, dan straal je dat ook uit.

Ik doe het inmiddels al heel wat jaartjes, en nog steeds elke dag met heel veel plezier. Het is het leukste vak dat er is, echt!

ANNIE

Hallo, ik ben Annie en werk sinds 2009 bij ESZA. Tijdens een bezoek aan de winkel werd ik door Mirjam persoonlijk benaderd om voor ESZA te komen werken. Na eerst heel wat anders te hebben gedaan, ervaar ik nog iedere dag hoe bijzonder het is om met mensen om te gaan. Het heeft me dan ook als persoon veranderd. Ik streef ernaar om elke klant tevreden naar buiten te zien gaan, voor welke gelegenheid dan ook.

Wij zijn een gezellig team meiden en werken in een ongedwongen sfeer, waar een kopje koffie en een luisterend oor nooit ontbreekt.

Loop gezellig een keer binnen bij ESZA. Ik sta graag voor u klaar!

SYLVIA

Hallo, mijn naam is Sylvia en mijn droom is werkelijkheid geworden want vanaf 1 september 2014 ben ik weer terug op mijn oude nestje gaan werken. Ik zag weer vele vertrouwde gezichten terug en kreeg de kans om mijn klanten heel blij en tevreden huiswaarts te laten keren!

Nog steeds zoek ik met liefde en plezier leuke sets kleding bij elkaar, want er is toch niets leukers dan mensen blij maken met mijn hulp en persoonlijke aandacht en de dag af te sluiten met een goed en blij gevoel!