Jane Lushka is een Nederlands modehuis dat zich richt op vrouwen van alle leeftijden. Het merk biedt trendy en betaalbare kleding aan, waaronder tops, blouses, jurken, broeken, jeans en jassen. Het merk werd opgericht door de ontwerpster Jane Lushka van der Bijl en heeft sindsdien een grote aanhang verworven onder vrouwen die houden van unieke en opvallende kleding. Jane Lushka is opgericht in 2003 en sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de populairste merken voor dameskleding in Nederland.

Uniek design

Jane Lushka heeft een uniek en herkenbaar design, dat zich kenmerkt door een mix van trendy en casual stijlen. De kleding van Jane Lushka is van hoge kwaliteit en wordt gemaakt van duurzame materialen, zoals katoen en linnen. Het merk heeft ook een aantal duurzame lijnen, waarbij er rekening wordt gehouden met milieu- en arbeidsomstandigheden bij de productie van de kleding. Jane Lushka onderscheidt zich door te werken met opvallende prints en kleuren, en door gebruik te maken van unieke stoffen en materialen. De kledingstukken van het merk zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met zorg vervaardigd, zodat ze lange tijd mee kunnen gaan.

Het assortiment van Jane Lushka is breed en omvat onder andere jassen, blouses, jurken, broeken en rokken. De stijl van het merk is vrouwelijk en trendy, en de ontwerpen zijn gericht op vrouwen die op zoek zijn naar opvallende kledingstukken die ze in hun vrije tijd kunnen dragen.

Goede doelen

Naast het aanbieden van trendy en betaalbare kleding, streeft Jane Lushka ernaar om een positief en inclusief imago te behouden. Het merk heeft bijvoorbeeld een campagne gelanceerd om het zelfvertrouwen van vrouwen te versterken en steunt ook verschillende goede doelen.

Winkels

In de winkels van Jane Lushka kan je terecht voor persoonlijk advies van de medewerkers, die altijd up-to-date zijn met de laatste mode- en stijltrends. Daarnaast kan je ook online shoppen op de website van het merk, waar je gemakkelijk en snel je favoriete kledingstukken kan vinden.

Jane Lushka verkoopt zijn kleding en accessoires via een eigen webshop en via verschillende verkooppunten in Nederland en België. Het merk heeft ook een aantal winkels in Nederland, waar klanten terecht kunnen voor persoonlijk advies en om de kledingstukken te passen.

Al met al is Jane Lushka een trendy en betaalbaar modehuis dat zich richt op vrouwen van alle leeftijden en streeft naar een positief en inclusief imago. Het merk biedt een breed assortiment aan kleding van hoge kwaliteit en heeft ook duurzame lijnen. Bovendien kan je terecht voor persoonlijk advies in de winkels of gemakkelijk online shoppen op de website.

Jane Lushka. (z.d.). Jane Lushka ® Fashion – Officiële Webshop. Jane Lushka NL. https://janelushka.nl