Street One is een internationaal modehuis met meer dan 900 winkels in 13 landen. Het merk richt zich op vrouwen van alle leeftijden en biedt trendy en betaalbare kleding aan.

Ontstaan

Street One is opgericht in 1986 in Duitsland en sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van dameskleding in Europa.

Street One biedt een ruime collectie kleding, waaronder casual t-shirts en jeans, chique avondjurken en zakelijke pakken. Het merk heeft ook een ruime collectie accessoires, zoals tassen, sieraden en schoenen, die allemaal zijn ontworpen met dezelfde stijlvolle en fashionable esthetiek.

Street One heeft een uniek en herkenbaar design, dat zich kenmerkt door een mix van trendy en casual stijlen. De kleding van Street One is van hoge kwaliteit en wordt gemaakt van duurzame materialen, zoals katoen en linnen. Het merk heeft ook een aantal duurzame lijnen, waarbij er rekening wordt gehouden met milieu- en arbeidsomstandigheden bij de productie van de kleding.

Voor zowel mannen als vrouwen

Wat Street One zo uniek maakt, is dat het merk zich richt op zowel mannen als vrouwen. Zo heeft het merk een ruime collectie kleding voor mannen, met onder andere stijlvolle pakken, overhemden en jeans. Vrouwen kunnen bij Street One terecht voor allerlei soorten kleding, van casual tot chique, en van kleine tot plus size.

Naast het aanbieden van trendy en betaalbare kleding, streeft Street One ernaar om een positief en inclusief imago te behouden. Het merk heeft bijvoorbeeld een campagne gelanceerd om het zelfvertrouwen van vrouwen te versterken en steunt ook verschillende goede doelen.

In de winkels van Street One kan je terecht voor persoonlijk advies van de medewerkers, die altijd up-to-date zijn met de laatste mode- en stijltrends. Daarnaast kan je ook online shoppen op de website van het merk, waar je gemakkelijk en snel je favoriete kledingstukken kan vinden.

beautyproducten

Het merk heeft ook een ruime collectie beautyproducten, zoals parfums, geuren en huidverzorgingsproducten. Al deze producten zijn gemaakt van natuurlijke en biologische ingredienten en zijn verpakt in stijlvolle en duurzame verpakkingen.

Al met al is Street One een trendy en betaalbaar modehuis dat zich richt op vrouwen van alle leeftijden en streeft naar een positief en inclusief imago. Het merk biedt een breed assortiment aan kleding van hoge kwaliteit en heeft ook duurzame lijnen. Bovendien is het merk duurzaam en ethisch verantwoord, wat het nog aantrekkelijker maakt voor veel mensen en kan je terecht voor persoonlijk advies in de winkels of gemakkelijk online shoppen op de website.

Street One Fashion Online-Shop. (z.d.). https://www.street-one.nl