Summum is een Nederlands modehuis dat zich richt op vrouwen van alle leeftijden. Summum is een merk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige en tijdloze mode. Het merk werd opgericht in de jaren 80 door de Franse ontwerper Jean-Paul Gaultier, die bekend staat om zijn opvallende en iconische designs. Het merk biedt trendy en betaalbare kleding aan, waaronder tops, blouses, jurken, broeken, jeans en jassen. Summum is uitgegroeid tot een van de populairste merken voor dameskleding in Nederland.

Tijdloos

 

Vanaf het begin was Summum gericht op het creëren van tijdloze mode die voldeed aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Gaultier werkte samen met ervaren vakmensen en gebruikte alleen de beste materialen om zijn visie tot leven te brengen. Het resultaat was een collectie van luxueuze en stijlvolle kledingstukken die perfect waren voor elke gelegenheid.

 

Summum heeft een uniek en herkenbaar design, dat zich kenmerkt door een mix van trendy en casual stijlen. De kleding van Summum is van hoge kwaliteit en wordt gemaakt van duurzame materialen, zoals katoen en linnen. Het merk heeft ook een aantal duurzame lijnen, waarbij er rekening wordt gehouden met milieu- en arbeidsomstandigheden bij de productie van de kleding.

 

Naast het aanbieden van trendy en betaalbare kleding, streeft Summum ernaar om een positief en inclusief imago te behouden. Het merk heeft bijvoorbeeld een campagne gelanceerd om het zelfvertrouwen van vrouwen te versterken en steunt ook verschillende goede doelen.

Breed assortiment

 

Tegenwoordig bestaat de collectie van Summum uit een breed scala aan kledingstukken, van casual tot formeel, en van accessoires tot schoenen. Het merk blijft zich onderscheiden door zijn opvallende stijl en innovatieve designs, en blijft trouw aan zijn visie om hoogwaardige en tijdloze mode te creëren.

 

Summum blijft ook nauw betrokken bij de maatschappij en het milieu, en werkt samen met verschillende organisaties om de wereld een beetje beter te maken. Zo worden er alleen duurzame materialen gebruikt in de productie van de kleding, en wordt er rekening gehouden met de arbeidsomstandigheden van de medewerkers in de fabrieken.

 

In de winkels van Summum kan je terecht voor persoonlijk advies van de medewerkers, die altijd up-to-date zijn met de laatste mode- en stijltrends. Daarnaast kan je ook online shoppen op de website van het merk, waar je gemakkelijk en snel je favoriete kledingstukken kan vinden.

 

Al met al is Summum een trendy en betaalbaar modehuis dat zich richt op vrouwen van alle leeftijden en streeft naar een positief en inclusief imago. Het merk biedt een breed assortiment aan kleding van hoge kwaliteit en heeft ook duurzame lijnen. Bovendien kan je terecht voor persoonlijk advies in de winkels of gemakkelijk online shoppen op de website.

Summum. (z.d.). nl.summumwoman.com. https://nl.summumwoman.com